Pauline’s goede zorgen voor de bezorging

Pauline’s goede zorgen voor de bezorging

“Bij AH online doen we eigenlijk precies het tegenovergestelde van een regulier uitzendbureau”, zegt senior strategisch planner Pauline Zeypveld van Consolid. “Bij AH online zijn we dag in dag uit bezig om de planning rond te krijgen. Bij een regulier uitzendbureau krijg je de vraag voor bijvoorbeeld 7 bezorgers en als je er dan 3 kunt leveren dan is iedereen blij. Zo werkt het bij AH online dus absoluut niet. Nu zijn wij verantwoordelijk voor de planning”.

Wij denken mee

“Meedenken met AH online dat is eigenlijk het leukst aan mijn werk. De dingen beter maken, zorgen dat alles beter op elkaar aansluit”, zegt ze. Zo werkt Pauline, samen met anderen mee een app waar de chauffeurs kunnen zien welke diensten nog openstaan. Veel van de chauffeurs combineren namelijk verschillende werkzaamheden en banen. Zo kunnen ze zelf aangeven wanneer ze willen rijden. “Dat is niet alleen handig voor de chauffeurs maar zeker ook voor onze klant AH online, en voor hún klanten. Zo kunnen we nog sneller schakelen bij drukke periodes en zo worden klanten die op op het allerlaatst moment bestellen nog geholpen”, aldus Pauline. De wereld van e-commerce behoort tot de meest dynamische die er zijn.

Elkaar scherp houden

“Samen op pad. Letterlijk en figuurlijk. Zo voel ik dat. Wij denken mee en adviseren. We voelen ons dan ook echt ‘partner’ van AH online. Houden elkaar scherp, zodat het steeds een tandje beter gaat. Natuurlijk zijn en blijven wij een detacheringsbureau, maar wel een detacheringsbureau dat zijn nek durft uit te steken en met nieuwe ideeën komt. Nieuwe manieren om beter met elkaar de klus te kunnen klaren. Nieuwe ideeën om mensen te werven en te interesseren voor dit werk.” Denk aan het werken met statushouders of senioren. Ook zij vinden hun plek in de roosters van Pauline.

Delen