Opleiden zit in ons DNA

Opleiden zit in ons DNA

Wij noemen onszelf de detacheerder en opleider in vervoer en veiligheid en dat is niet voor niets. Opleiden zit al decennia lang in onze genen. We leiden ieder jaar bijna 2000 mensen op tot bus-, vrachtwagen- of taxichauffeur, machinisten en beveiligers en sinds dit jaar ook tot dronepiloten. Maar ook voor je BHV diploma, code 95 certificaat en meer kun je bij de Consolid Academy terecht.

We leiden mensen op die uit de WW komen bijvoorbeeld en bij- of omgeschoold willen worden. Of mensen die opgeschoold willen of moeten worden omdat ze niet alle kwalificaties (meer) hebben. Of mensen die gewoonweg vanuit een andere werksituatie ervoor kiezen om een andere richting in te slaan in en er bijvoorbeeld van dromen buschauffeur te worden. Heel specifieke opleidingen kopen we in bij gespecialiseerde instellingen zoals bij RDP in het geval van machinisten of bij verkeersscholen.

Consolid verzorgt zelf veelal de opleidingen omdat ze zo op maat gemaakt kunnen worden voor de klant en voor de flexwerker. Bovendien zijn we op deze manier niet afhankelijk van de ruimte die andere opleiders of verkeersscholen hebben en kunnen we onze eigen kwaliteit waarborgen.

De Consolid Academy breidt voortdurend uit. Wil je weten wat jij zou kunnen leren? Vraag ernaar bij jouw contactpersoon, die kan je er alles over vertellen.

Delen