Open avond van Bidfood in Schiedam

Open avond van Bidfood in Schiedam

Graag nodigen wij je uit op woensdagavond 10 oktober 2018 voor de Open avond van Bidfood in Schiedam. Er wordt een presentatie gegeven over werken als vrachtwagenchauffeur bij Bidfood. Daarnaast is er een rondleiding, gelegenheid tot het stellen van vragen en je kan meteen kennis maken met de teamcoördinatoren. Tevens staat er een speciale leswagen van Bidfood klaar met instructeur en mag je een rondje rijden op het parkeerterrein. Niet alleen maar kijken dus!

Over Bidfood

Bidfood is een horecagroothandel waarbij de focus ligt op de volledige professionele foodwereld: van cafetaria tot cateraar, van kantine tot zorginstelling en van hotel tot restaurant. Bidfood is een mensenbedrijf, de aanpak is persoonlijk. Als geen ander begrijpt Bidfood de unieke wensen en uitdagingen van iedere foodprofessional en speelt hier op in.

Chauffeur bij Bidfood? 

Als chauffeur bij Bidfood is geen dag hetzelfde. Je bent een echte ambassadeur die de wensen van de klanten voorop zet en je bent het visitekaartje van Bidfood.
Je start elke dag tussen tussen 04:30 en 07:30 uur vanuit het distributiecentrum van Bidfood. Daar laad je de producten in die afgeleverd moeten worden bij de klanten. Je controleert vooraf of je alle producten in de juiste hoeveelheden en kwaliteit hebt ontvangen. Je levert onder andere food- en non-foodproducten aan cafés, (bedrijfs)restaurants, ziekenhuizen etc. in de provincie Zuid-Holland. Van de binnenstad tot de kleinere gemeenten in de omgeving, als chauffeur van Bidfood kom je overal!

Hoewel er allemaal hulpmiddelen zijn, moet je wel rekening houden met fysiek zwaar werk. Aan het einde van jouw werkdag lever je de vrachtwagen en de bijgehouden administratie af op het distributiecentrum bij jouw teamleider. 

Je werkt op basis van een weekrooster. Er wordt 7 dagen in de week gewerkt, alleen maar in dagdiensten, waardoor je 's avonds in ieder geval altijd vrij bent.
 
Word jij enthousiast als je bovenstaande leest en zie je jezelf al rijden op één van de Bidfood vrachtwagens? Meld je dan nu aan via rotterdam.transportenlogistiek@consolid.nl.
Mocht je wel interesse hebben, maar niet in de gelegenheid zijn om te komen op 10 oktober, laat het weten via 
rotterdam.transportenlogistiek@consolid.nl

Wat?                   Open avond Bidfood in Schiedam
Inhoud?            Presentatie en meer informatie over het beroep vrachtwagenchauffeur. 
Wanneer?        Woendagavond 10 oktober 2018
Hoelaat?           Van 19:00 - 20:30 uur
Waar?                Bidfood Schiedam, 's-Gravelandseweg 391, 3125 BJ Schiedam

Delen