Open avond van Bidfood in Amsterdam

Open avond van Bidfood in Amsterdam

Graag nodigen wij je uit op woensdagavond 12 juni 2019  voor de Open avond van Bidfood in Amsterdam. Er wordt een presentatie gegeven over werken als vrachtwagenchauffeur bij Bidfood. Daarnaast is er een rondleiding, gelegenheid tot het stellen van vragen en je kunt meteen kennis maken met de teamleiders. Tevens staan er twee speciale leswagens van Bidfood klaar met instructeurs en mag je een rondje rijden op het parkeerterrein. Niet alleen maar kijken dus!  

Over Bidfood
Bidfood is een horecagroothandel waarbij de focus ligt op de volledige professionele foodwereld: van cafetaria tot cateraar, van kantine tot zorginstelling en van hotel tot restaurant. Bidfood is een mensenbedrijf, de aanpak is persoonlijk. Als geen ander begrijpt Bidfood de unieke wensen en uitdagingen van iedere foodprofessional en speelt hier op in.

Chauffeur bij Bidfood? 
Als chauffeur bij Bidfood is geen dag hetzelfde. Je bent een echte ambassadeur die de wensen van de klanten voorop zet en je bent het visitekaartje van Bidfood.
Je start elke dag tussen 05:00 en 07:00 uur vanuit het distributiecentrum van Bidfood. Daar laad je de producten in die afgeleverd moeten worden bij de klanten. Je controleert vooraf of je alle producten in de juiste hoeveelheden en kwaliteit hebt ontvangen. Je levert onder andere food- en non-foodproducten aan cafés, (bedrijfs)restaurants, ziekenhuizen etc. in de provincie Noord-Holland. Van de Amsterdamse binnenstad, van Schiphol tot de kleinere gemeenten in de omgeving, als chauffeur van Bidfood kom je overal!

Hoewel er allemaal hulpmiddelen zijn, moet je wel rekening houden met fysiek zwaar werk. Aan het einde van jouw werkdag lever je de vrachtwagen en de bijgehouden administratie af op het distributiecentrum bij jouw teamleider. 

Je werkt op basis van een weekrooster. Er wordt 7 dagen in de week gewerkt, alleen maar in dagdiensten, waardoor je 's avonds in ieder geval altijd vrij bent.
 
Meld je nu aan! 
Word jij enthousiast als je het bovenstaande leest? Zie je jezelf al rijden op één van de Bidfood vrachtwagens? Meld je dan nu aan via onderstaande button! 
Mocht je wel interesse hebben, maar niet in de gelegenheid zijn om te komen op 12 juni, laat het weten via 
hoofddorp.transportenlogistiek@consolid.nl

Wat?                   Open avond Bidfood in Amsterdam
Inhoud?            Presentatie en meer informatie over het beroep vrachtwagenchauffeur. 
Wanneer?        Woendagavond 12 juni 2019
Hoelaat?           Van 19:00 - 20:30 uur
Waar?                Bidfood Amsterdam - Food Center - Jan van Galenstraat 4-14 - 1051 KM Amsterdam

Meld je aan via onderstaande button en we zien je dan graag op woensdag 12 juni 2019!

Ja, ik meld mij aan
Ik kan helaas niet komen, maar ben wel geïnteresseerd
Delen