Op tijd thuis

Op tijd thuis

“Heerlijk,  ik werk in de ochtenden en ben dus altijd op tijd thuis. Dan heb je in de middaguren tijd om nog dingen te ondernemen”, zegt Marianne Ros (36). “Als bezorgster bij Albert Heijn Online begin ik  op wisselende tijden. Soms vroeg, zoals vandaag, dan start ik om kwart over zeven, soms later. Wel meestal tussen 7 en 9 uur.”

Tijd met elkaar

Marianne woont sinds een half jaar in Noord-Holland. Als geboren en getogen Drentse was dat natuurlijk best een hele stap. “Maar ja, dat is zoals het gaat in de liefde. Je liefde achterna, samenwonen om zo meer tijd met elkaar te kunnen doorbrengen.” Haar geliefde werkt in de bouw, gaat vroeg op pad en zo zijn ze allebei vroeg in de middag weer thuis.

Noord-Holland leren kennen

Met dit werkt leert Marianne in snel tempo haar nieuwe woonomgeving kennen. Een mooie bijkomstigheid is dat zij niet altijd start in Alkmaar. Schiphol, Oostzaan of Amsterdam komt ook regelmatig voor. “Geen betere manier is dit voor mij om Noord- Holland te leren kennen en met mensen in contact te zijn en ook een beetje eigen baas te zijn op mijn eigen auto die dag. Lekker rond rijden met radio 538 aan.” Natuurlijk moet zij er wel voor zorgen dat de klanten binnen de tijd blokken geleverd worden. Maar dat lukt meestal wel.

1 + 1 + 1 + 1= 4

Bij de start bij Albert Heijn Online werkte Marianne met nog één  andere vrouwelijke bezorgster. Nu zijn we al met z’n vieren. “Zou leuk zijn als de komende jaren nog meer vrouwen de weg naar Albert Heijn Online weten te vinden. Je wordt goed begeleid, ze gooien je niet meteen in het diepe.

Werken als bezorger is fysiek zwaar. Maar echt niet te zwaar en bovendien bespaar ik tijd en geld omdat ik niet meer naar de sportschool hoef.”

Wat wil je nog meer, op tijd thuis, tijd met elkaar, tijd om de omgeving te leren kennen en tijd over…..

 

Delen