MEET & GREET een vijfvoudig wereldkampioene

MEET & GREET een vijfvoudig wereldkampioene

𝐇𝐞𝐭 𝐤𝐚𝐧 𝐣𝐞 𝐳𝐨𝐦𝐚𝐚𝐫 𝐠𝐞𝐛𝐞𝐮𝐫𝐞𝐧.
Een wereldkampioene die bij jou thuis je boodschappen komt bezorgen. Wereldkampioene Wakeboarden Maxine Sapulette (28) werkt sinds 2018 bij Albert Heijn Online.
“Dit werk zie ik als een goede work-out, fit blijven voor mijn passie, het wakeboarden.” En ja, dan kan het dus zomaar gebeuren dat je haar aan de deur treft.

Half pro

Het is haar lust en haar leven: “Bij wakeboarden word ik door een kabelbaan over het water getrokken, niet achter een boot. Dat is net even anders.”
Vroeger kon Maxine dag en nacht bezig zijn met wakeboarden. Als ze zelf niet aan het trainen of met wedstrijden bezig was dan was ze ook te vinden op het water om wakeboardles geven.
Dat is geweldig, de hele dag met je passie bezig zijn. Maar dat betekent ook lesgeven in de weekenden en ja, dan zijn ook de wedstrijden en de events. Dat werd steeds moeilijker te combineren.
Nu leeft, traint en werkt ze dus als een pro. “Okay, half pro dan”, zegt ze met een glimlach.

Trainen met kerels

In 2006 pakte ze haar eerste wereldtitel, als 17-jarige in Duitsland. Daarna werd ze nog 4 keer wereldkampioen. Haar succes is haar stijl van wakeboarden.
“Vrouwen zijn meestal sneller bang dan mannen, ze hebben wat minder lef. Vroeger trainde ik daarom alleen met jongens. Ik keek af en leerde heel veel van ze. Ik board dan ook eigenlijk als een kerel”.
Wat dat betreft is er niet veel veranderd. Ook nu werkt ze met veel mannen. Dat is jammer, want het is en blijft een mooie job werken als bezorger.
Je rijdt met een mooie bakwagen door de stad of buiten, op tijden die je zelf zo’n beetje kunt bepalen en elke dag is weer anders. “En weet je wat vooral heel fijn is?
Ik kan zo voldoende tijd besteden aan mijn grote passie wakeboarden”. Als Maxine toevallig bij je aanbelt, moet je daar maar eens naar vragen als je daar meer over wilt weten.
Dan heb je je eigen persoonlijke meet & greet. Niet te lang, want ze moet ook weer naar de volgende klant hè.

Delen