It’s My Life

It’s My Life

“Zo is het, het is mìjn leven”, zegt Maikel Voogd, vrachtwagenchauffeur bij Consolid. En dan is het mooi als je zelf grotendeels kunt bepalen hoe je je werkende leven indeelt.
“Ik heb gewerkt als barkeeper op Curaçao, in de hotellerie in Canada, als koerier bij Albert Heijn Online en nu op de vrachtwagen bij Domino’s Pizza.”

Vrijheid

Er lijkt niet echt een lijn in te zitten of misschien is het de vrijheid. “Mijn cabine is eigenlijk mijn kleine domein, net een klein kantoortje op wielen. Ik mag zelf bepalen hoe hard de muziek staat. Dat heb ik eigenlijk altijd gehad. Vrijheid in werk.”

Opstapje met de hulp van..

Bij Albert Heijn Online is Maikel in contact gekomen met werken in de distributie. Eerst een paar jaar als bezorger. Pittig werk, goed voor je conditie en leuk, heel leuk. Je ontmoet veel mensen, je komt op veel plekken. Het is afwisselend. Het mooie is dat het daar niet bij blijft, maar dat Consolid met jou wil verder kijken naar jouw toekomst.
“Het is fijn dat de intercedente van Consolid samen met jou kijkt naar de opties die er zijn. Zij kent mij al jaren, daardoor kan ik op haar inzichten vertrouwen. En als je dan samen naar zo’n nieuw traject kijkt, rustig alles doorloopt dan weet je zeker dat het iets voor je is. Dan hoef je niet meer na te denken. Dan ga je ervoor.”

En later als ik groot ben

“Ik rijd nu op een vrachtwagen voor Domino’s Pizza”, zegt Maikel. Hoe het over een paar jaar eruit ziet. “Weet ik nog niet precies. Zou een combinatie kunnen zijn van mijn hobby fotografie en het rijden op de vrachtwagen. Misschien wel internationaal, misschien wel als distributiechauffeur. Ik weet het nog niet, wie zal het zeggen. Komt wel goed. Voorlopig heb ik het nog heel erg naar mijn zin bij Domino’s Pizza.”
It’s my life.

#VanKleinStuurNaarGrootStuur #StuurOpJeLoopbaan

Delen