Een familiegevoel bij Consolid

Een familiegevoel bij Consolid

“Skileraar worden was een droom, maar toen ik nog kleiner was wilde ik al vrachtwagenchauffeur worden", zegt Mike de Vos (24) vrachtwagenchauffeur bij Consolid.

Van klein stuur naar groot stuur

“Ik heb mijn opleiding Toerisme en recreatie een paar jaar geleden afgerond”, zegt Mike de Vos (24) vrachtwagenchauffeur bij Consolid. “Het toerisme vond ik leuk toen ik jonger was. Ik ben een paar seizoenen skileraar geweest in Oostenrijk. Fantastische tijd, maar jammer dat het seizoenswerk is. In de zomermaanden reed ik dan als bezorger voor Albert Heijn Online. Zo combineerde ik dat. En dat was een geweldige combinatie, totdat je wat ouder wordt.”

“Skileraar worden was een droom, maar toen ik nog kleiner was wilde ik al vrachtwagenchauffeur worden. Het leek mij geweldig zo’n machtig groot ding te kunnen besturen. Die grote cabine, dat grote stuur. Via Consolid heb ik mijn CE rijbewijs gehaald. En nu rijd ik bouwmaterialen voor de Gamma en Karwei. Laminaat, ondervloeren, ladders, cement, betonmortel, van die dingen.”

“Het is het klassieke idee van de vrijheid in je werk hebben. Niet elke dag hetzelfde doen. Dat heb ik nu voor elkaar. Ik vind het ook belangrijk om me onderdeel te voelen van een team, niet anoniem te zijn. Een soort familiegevoel te hebben, dat vind ik terug bij Consolid en bij het werk dat ik nu doe.”

#VanKleinStuurNaarGrootStuur #StuurOpJeLoopbaan

 

Delen