Drie sterke Nederlandse merken zijn op zoek naar jou

Drie sterke Nederlandse merken zijn op zoek naar jou

Je hele leven bij dezelfde werkgever werken is niet meer van deze tijd. Zeggen ze. Daar denken wij bij Consolid toch echt anders over. “Bij ons kun je als 16-jarige starten en je pensioen halen, geen probleem. Zelfs na je pensioen kun je bij ons aan de slag blijven”, zegt Lot ter Borg, senior accountmanager bij Consolid met een brede glimlach na een succesvolle Open Dag met Consolid, Jumbo en Hema in Utrecht. “Beginnen als fietskoerier en op een gegeven moment je rijbewijs B halen. Daarna kun je je groot rijbewijs halen om te gaan rijden voor de Hema bijvoorbeeld. Als je dat wilt tenminste, want je bepaalt zelf je route, je carrière.”

Carrièrepaden

Opleiden, begeleiden en de zekerheid van een baan en inkomen. Als je samen optrekt met drie sterke Nederlandse merken dan is dat dus mogelijk. Voor de één betekent doorgroeien dat je van Jumbo naar de Hema doorgroeit tot vrachtwagenchauffeur, de ander kiest een baan op kantoor als teamleider of planner. Het is allemaal mogelijk bij ons. Want uiteindelijk ben jezelf natuurlijk het allerbelangrijkste merk. Jij bepaalt jouw eigen loopbaan en zit zelf aan het stuur.

Zaakwaarnemerschap

“We voelen ons verantwoordelijk voor jouw loopbaan en voor hoe het met je gaat. We hebben aandacht voor jou. Ook als je via ons gedetacheerd bent, vinden we het belangrijk dat je je kunt blijven ontwikkelen als je dat wilt. Dat betekent dat iedere medewerker begeleid wordt door een intercedent. De intercedent werkt als jouw zaakwaarnemer. Hij/zij kijkt samen met jou naar je mogelijkheden en je wensen. “Hoe mooi is dat”, zegt Lot. “Wij vinden dat we altijd vooruit moeten denken. Ervoor te zorgen dat je op tijd klaar bent voor een nieuwe baan, dat je altijd werkzekerheid hebt. En werk dat je heel leuk vindt natuurlijk.”

Kijk eens rond op onze website en ontdek onze vacatures of opleidingsmogelijkheden.

Delen