Consolid Rotterdam verhuist naar (de) Sydney (straat)

Consolid Rotterdam verhuist naar (de) Sydney (straat)

 “Selectiedagen, een vergadering, een sollicitatie gesprek of een gesprek over de privésituatie van een flexwerker”, vertelt Margot Koppers, intercedent Consolid personenvervoer. Op 1 april verhuisde de Consolid vestiging in Rotterdam naar een nieuw pand. “Hier hebben we nu vier spreekkamers en twee grote ruimtes waar wij zelf kunnen werken. Alles in de kleuren van Consolid.”

….. 1 april

1 april was het zover. Consolid Rotterdam (Personen Vervoer & Transport en Logistiek) verhuist naar de Sydneystraat in Rotterdam. Een pand met mooie ruimtes, ingericht met nieuwe bureaus en vloerbedekking. Geheel in lijn met het hoofdkantoor van Consolid in Hoofddorp. Grijs, oranje, bruinen tinten en glas, veel glas. “In de entree komt nog een TV zodat je —al wachtend op je afspraak— kunt zien wat Consolid doet en wat jij eventueel via ons kunt gaan doen”, zegt een trotse Margot.

Vertrouwelijk

“Werken in een prettige omgeving is voor ons als intercedent natuurlijk heel belangrijk,” vertelt Bas Verhulst (senior intercedent Transport en Logistiek). “Maar dat geldt ook voor onze klanten en flexwerkers. De gesprekken die wij voeren met hen zijn vaak vertrouwelijk. Soms gaat het over je loopbaan, hoe je je kunt ontwikkelen, maar ook wel over problemen die er misschien zijn. Dan is het toch wel heel fijn dat we ruimtes hebben waar wij vertrouwelijk met elkaar kunnen praten.”

Echte eye catcher

De entree boven is bijna klaar en wordt een echte eye catcher.  Ga maar eens kijken. Je bent van harte welkom op de Sydneystraat 76. Bekijk hier de route en onze contactgegevens. Ireny, Gina, Margot, Bas, Martha en Bobby staan voor je klaar. 

Delen