Consolid Banendag op 9 februari 2019 in Hoofddorp

Consolid Banendag op 9 februari 2019 in Hoofddorp

Kom je naar de Consolid Banendag op 9 februari 2019 in Hoofddorp? Je krijgt tijdens deze dag een kijkje in de keuken van alle beroepen en opleidingen die wij jou kunnen bieden, zoals bus-, vrachtwagen- en taxichauffeur, bezorger, automonteur, treinmachinst, railbestuurder, beveiliger en dronepiloot!

Beleef én maak kans op 2 kaarten voor de Ziggo Dome
Om je echt kennis te laten maken met al deze beroepen, kun je tijdens de Consolid Banendag niet alleen maar kijken. Er staan verschillende leswagens klaar mét instructeur, dus je kunt ervaren hoe het is om écht in een vrachtwagen of bus te rijden. Maar bijvoorbeeld ook even vliegen met een drone of rijden in de treinsimulator. Kom je langs op zaterdag 9 februari? Dan maak je direct kans op 2 kaarten voor een concert naar keuze in de Ziggo Dome! Naast een superleuke baan! De moeite waard dus…
 
Meld je nu aan! 
Meld je aan via onderstaande button. Tot zaterdag 9 februari 2019!

Ja, ik kom naar Consolid Banendag

Ik kan helaas niet komen, maar ik ben wel geïnteresseerd


Wanneer?
       Zaterdag 9 februari 2019
Hoe laat?         Van 12:00 – 16:00 uur
Waar?               Consolid Hoofdkantoor
                             Siriusdreef 49, 2132 WT Hoofddorp 

Er rijdt vanaf Hoofddorp Centraal een gratis pendelbus richting ons hoofdkantoor!  

Ook meedoen?
Bij Consolid doen we er alles aan om mensen aan het werk te krijgen én te houden. Met bijscholing, als het werk hier om vraagt. Of omscholing, omdat iemands ambities in de loop van de tijd ook kunnen en mogen veranderen. Want we vinden het belangrijk dat iedereen meedoet. En blíjft meedoen. Zo zorgen we dat iedereen klaar is voor de baan van vandaag én morgen. Die verantwoordelijkheid nemen we graag.

 

Delen