Ben jij het gezicht van Albert Heijn Online?

Ben jij het gezicht van Albert Heijn Online?

Nee, jij bent het niet en de schrijver van dit stukje ook niet. Maar onze Kelly wel. Kelly Engelhard (31) gaat dit jaar één van de gezichten worden van de interne Albert Heijn Online campagnes. En daar zijn we natuurlijk maar wat trots op bij Consolid. Zij werkt nu bijna twee jaar als bezorgster bij Albert Heijn Online en foto’s van haar gaan onder andere terugkomen in de opleidingsmaterialen.

Het gezicht

“Het begon als een geintje. Maar begin mei heb ik mij op te geven voor ‘het gezicht van Albert Heijn Online". “Na een goed gesprek op het hoofdkantoor heb ik ‘ja’ gezegd. Ik ben benieuwd wat het mij allemaal gaat brengen.”

En je opgeven voor zoiets doe je niet als je het niet naar je zin hebt. Kelly gaat elke dag met veel plezier naar haar werk. Er wordt rekening gehouden door de planning met haar wensen. Zo kan zij regelmatig haar kind naar school kan brengen. “Je kunt heel veel regelen met de planning”, zegt ze tevreden.

Vrouwen roddelen net iets anders dan mannen

Heerlijk, alleen op de bakwagen. Niemand die de hele dag op je vingers kijkt. Vroeger bracht Kelly al auto-onderdelen rond, autorijden vind ze nou eenmaal erg leuk. Ze heeft in Nijmegen bijna alleen mannelijke collega’s. Op haar eerste werkdag was ze de enige vrouw. Inmiddels zijn er meer vrouwen aan de slag. Het grote verschil tussen man en vrouw: “Vrouwen roddelen net iets anders”, zegt ze met een glimlach.

Zelf invloed op de tijden waarop je werkt. Veel vrijheid. Heerlijk elke dag autorijden. En dan ook nog eens één van de gezichten worden van Albert Heijn online. Dát is nog eens leuk werk.

Delen