Beleid Consolid betreffende reizen naar het buitenland

Beleid Consolid betreffende reizen naar het buitenland

De gezondheid en veiligheid van onze collega’s staat centraal bij Consolid. Door de aangescherpte maatregelingen zijn wij wel genoodzaakt om ons beleid met betrekking tot reizen en/of verblijven in het buitenland aan te passen, conform de adviezen van het RIVM en de Rijksoverheid.

Indien je voornemens bent om, ondanks alle adviezen, af te reizen naar een land waarvoor het reisadvies oranje (niet noodzakelijke reizen) of rood (niet reizen) afgegeven is, dien je na thuiskomst 10 dagen in quarantaine te gaan. De eventuele gevolgen hiervan komen voor eigen rekening en risico. Consolid zal jouw salaris over die periode niet doorbetalen. Je kunt eventueel wel verlof opnemen zover jouw saldo toereikend is.

Wij raden je daarom ten zeerste af om op vakantie te gaan naar een gebied met een oranje of rood reisadvies. Voor actuele reisadviezen kun je terecht op de website van Nederland Wereldwijd: www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen.

Ben je momenteel op vakantie, of ga je nog: stay safe en houd de reisadviezen goed in de gaten.

Krijg je in Nederland klachten? Blijf thuis en laat je testen. Je kunt een afspraak maken bij het GGD  via telefoonnummer 0800-1202 of online via www.coronatest.nl.

Delen