23 september: Ervaringsdag voor bus- en vrachtwagenchauffeurs en bezorgers

23 september: Ervaringsdag voor bus- en vrachtwagenchauffeurs en bezorgers

Heb jij altijd al willen ervaren hoe het is om achter het stuur van een bus of vrachtwagen te zitten? Of is de baan van bezorger meer iets voor jou? Dan is dit jouw kans! Zaterdag 23 september organiseert Consolid in samenwerking met Van Sprang & Tempo een Ervaringsdag in Hoofddorp. Een rondje rijden, vragen stellen of gewoon even meekijken? Niets moet, alles mag.

 

Bus- of vrachtwagenchauffeur
Tijdens deze dag kan je zonder verplichtingen ervaren hoe het is om achter het grote stuur te zitten. Samen met een van onze instructeurs mag iedereen een rondje rijden in de vrachtwagen of bus. Daarna kun je ons alles vragen over het werk en de opleiding. Ben je na deze dag geïnteresseerd in een baan als bus- of vrachtwagenchauffeur? Dan kun je bij Consolid je groot rijbewijs halen. En het allermooiste: wie zijn opleiding tot chauffeur bij ons afrondt, is daarna verzekerd van een baan!

Is het kleine stuur meer iets voor jou?
We zijn ook altijd op zoek naar bezorgers voor PostNL, Jumbo, DHL of Albert Heijn. Francesco Canonne, recruiter van het E-commerce team, is 23 september aanwezig om je er alles over te vertellen. “Bij mij kun je zaterdag terecht met al je vragen over de baan van bezorger”, vertelt Francesco. “Het is een hele afwisselende baan met veel zelfstandigheid. Je komt op veel verschillende plekken en hebt leuke ontmoetingen met klanten. Meer weten? Kom zaterdag gezellig langs!”

Datum: Zaterdag 23 september 2023
Inlooptijd: Van 09:30 tot 13:30 uur
Locatie: Consolid Hoofddorp, Siriusdreef 49, 2132 WT Hoofddorp      

Direct aanmelden? Dat kan heel makkelijk via het aanmeldformulier.

Delen