Werken bij Consolid?

Consolid is een groeiend bedrijf met inmiddels dagelijks gemiddeld zo’n 4000 flexwerkers aan het werk. Intern heb je rond de 150 collega's. Allemaal ervaren specialisten die in de ogen van onze klanten zorgen voor een continuïteit die uniek is in de uitzendbranche. We hebben onze organisatie ingericht per specialisme en daarmee hebben we een duidelijke focus op onze markten én op onze flexwerkers, die allen bij ons onder contract staan.

Kernwaarden Consolid

De kernwaarden van Consolid zijn: betrokken, ondernemend en betrouwbaar. Dat kun je van ons verwachten en dat verwachten wij ook van jou. Bij aanvang van je dienstverband krijg je bij Consolid een uitgebreid onboarding programma, waarin we je kennis laten maken met onze organisatie, zodat je je snel thuis zult voelen bij ons. 

Tevens zijn onze secundaire arbeidsvoorwaarden prima in orde, zoals:

  • 25 Vakantiedagen (o.v. van een 40 urige werkweek)
  • 13 ATV-dagen (o.v. van een 40 urige werkweek)
  • Bonusregeling (max 12%)
  • Goede pensioenregeling
  • Collectieve zorgverzekering

Daarnaast organiseren wij veel activiteiten zoals een strandfeest in de zomer, een kerstdiner, teamuitjes, teamontwikkelingsdagen en deelname aan diverse (hardloop)evenementen!Wij hebben regelmatig plaats voor o.a.

Solliciteer nu direct op de onderstaande vacatures of stageplaatsen.

Staat jouw vacature er niet tussen? Schroom dan niet om een open sollicitatie te versturen naar hrm@consolid.nl of te bellen naar 020 -586 11 99.

15-11-2017

Intercedent Personenvervoer, Rotterdam

Personenvervoer | Fulltime | Regio Rotterdam

Heb jij een passie voor arbeidsbemiddeling? Loop je warm voor alle aspecten die aan bod komen binnen uitzenden en detacheren? Voor onze OV klanten en buschauffeurs zoeken wij een allround intercedent!

15-11-2017

Intercedent Transport & Logistiek, Eindhoven

Transport en logistiek | Fulltime | Regio Eindhoven

Goed in bemiddelen? Als intercedent bij Consolid ben je het aanspreekpunt voor je eigen groep klanten en flexkrachten. Reageer nu op dé vacature in de sector Transport & Logistiek!

15-11-2017

Intercedent Transport & Logistiek, Rotterdam

Transport en logistiek | Fulltime

Goed in bemiddelen? Als intercedent bij Consolid ben je het aanspreekpunt voor je eigen groep klanten en flexkrachten. Reageer nu op dé vacature op het gebied van Transport & Logistiek.

10-11-2017

Recruiter / Selecteur, Hoofddorp

Transport en logistiek, Personenvervoer, Automotive, Beveiliging, Railvervoer, Taxivervoer | Fulltime,Parttime | Regio Hoofddorp

Wij zijn opzoek naar een enthousiaste recruiter ter aanvulling van ons team. Heb jij ervaring opgedaan in een comerciële setting, ben jij communicatief sterk en ben jij administratief goed onderlegd? Kijk dan snel of je aan de eisen voldoet en reageer direct!

12-10-2017

Planner (zaterdag) Albert Heijn Online, Rotterdam

Parttime | Regio Rotterdam

Consolid zoekt een ad hoc personeelsplanner die bij onze klant Albert Heijn Online Inhouse in Rotterdam op zaterdagen de planning voor onze chauffeurs gaat verzorgen.

04-10-2017

Planner Albert Heijn Online, Rotterdam

Fulltime | Regio Rotterdam

Consolid zoekt een ad hoc personeelsplanner die bij onze klant Albert Heijn Online Inhouse in Rotterdam de planning voor onze chauffeurs gaat verzorgen.

25-08-2017

Selectie Intercedent, Rotterdam

Transport en logistiek, Personenvervoer, Automotive, Beveiliging, Railvervoer, Taxivervoer | Fulltime,Parttime

Wil je werken bij één van de twee leukste en snelst groeiende bedrijven van dit moment? Of bij allebei misschien? Dat kan! Albert Heijn Online én Consolid werken al jaren onder een dak samen in de homeshopping centers. We blijven groeien en om deze groei te realiseren hebben we jou heel hard voor nodig.