Werken bij Consolid?

Consolid is een groeiend bedrijf met inmiddels dagelijks gemiddeld zo’n 4000 flexwerkers aan het werk. Intern heb je rond de 150 collega's. Allemaal ervaren specialisten die in de ogen van onze klanten zorgen voor een continuïteit die uniek is in de uitzendbranche. We hebben onze organisatie ingericht per specialisme en daarmee hebben we een duidelijke focus op onze markten én op onze flexwerkers, die allen bij ons onder contract staan.

Onbezorgd flexibel werken

Wij hebben een duidelijke missie: we willen onbezorgd flexibel werken mogelijk maken. Voor onze flexwerkers én voor onze opdrachtgevers. 

Wij hebben regelmatig plaats voor recruiters op ons hoofdkantoor, of intercedenten in verschillende regio's. Solliciteer nu direct op de onderstaande vacatures of stageplaatsen.

Bekijk onderstaande video van onze Kick Off 2017 voor de echte Consolid 'vibe'!

  

Vragen?
020 586 11 99 of

hrm@consolid.nl

Medewerker Opleidingen, Hoofddorp

Fulltime

Ben jij bijzonder accuraat, administratief sterk en communicatief vaardig?

Planner Albert Heijn Online, Rotterdam

Fulltime | Regio Rotterdam

Consolid zoekt een ad hoc personeelsplanner die bij onze klant Albert Heijn Online Inhouse in Rotterdam de planning gaat verzorgen.

Recruiter/Selecteur Albert Heijn Online, Rotterdam

Fulltime | Regio Rotterdam

Consolid zoekt een recruiter/selecteur die geschikte kandidaten selecteert die bij Albert Heijn online als bezorger gaan werken.

Medewerker Salarisadministratie, Hoofddorp

Regio Hoofddorp

Heeft een salarisadministratie geen geheimen voor jou? Wegens uitbreiding van onze activiteiten hebben wij bij Consolid momenteel een vacature bij onze afdeling Salarisadministratie op ons hoofdkantoor in Hoofddorp.