Werken bij Consolid?

Consolid is een groeiend bedrijf met inmiddels dagelijks gemiddeld zo’n 3500 flexwerkers aan het werk. Intern heb je rond de 150 collega's. Allemaal ervaren specialisten die in de ogen van onze klanten zorgen voor een continuïteit die uniek is in de uitzendbranche. We hebben onze organisatie ingericht per specialisme en daarmee hebben we een duidelijke focus op onze markten én op onze flexwerkers, die allen bij ons onder contract staan.

Wij hebben een duidelijke missie: we willen onbezorgd flexibel werken mogelijk maken. Voor onze flexwerkers én voor onze opdrachtgevers. 

Wij hebben regelmatig plaats voor recruiters op ons hoofdkantoor, of intercedenten in verschillende regio's. Solliciteer nu direct op de onderstaande vacatures of stageplaatsen.

Bekijk onderstaande video van onze Kick Off 2017 voor de echte Consolid 'vibe'!

  

Vragen?
020 586 11 99 of

hrm@consolid.nl

Medewerker Salarisadministratie, Hoofddorp

Regio Hoofddorp

Heeft een salarisadministratie geen geheimen voor jou? Wegens uitbreiding van onze activiteiten hebben wij bij Consolid momenteel een vacature bij onze afdeling Salarisadministratie op ons hoofdkantoor in Hoofddorp.

Inhouse Intercedent Albert Heijn Online, Rotterdam

Fulltime | Regio Rotterdam

Ben jij de nieuwe Consolid inhouse intercedent met kennis van selecties en ervaring in uitzenden? Wil je graag op verschillende locaties in de Randstad werkzaam zijn (hybride functie)? En ben je 40 uur beschikbaar? Reageer nu!

Intercedent Transport & logistiek, Rotterdam

Fulltime | Regio Rotterdam

Goed in bemiddelen? Als intercedent bij Consolid ben je het aanspreekpunt voor je eigen groep klanten en flexkrachten. Reageer nu op dé vacature op het gebied van Transport & Logistiek

Manager Midoffice Payroll, Hoofddorp

Fulltime | Regio Hoofddorp

Wil jij met je team de performance van onze afdeling Midoffice Payroll verder vormgeven? Wij zijn op zoek naar een Manager Midoffice Payroll!

Medewerker Marketing & Communicatie, Hoofddorp

Fulltime | Regio Hoofddorp

Ben jij communicatief zeer sterk, een arbeidsmarktspecialist en kun je een bijdrage leveren aan het vergroten van de naamsbekendheid en het succes van Consolid? Dan ben jij de Medewerker Marketing en Communicatie waar wij naar op zoek zijn!

Intercedent Personenvervoer, Hoofddorp

Personenvervoer | Fulltime | Regio Hoofddorp

Heb jij een passie voor arbeidsbemiddeling? Loop je warm voor alle aspecten die aan bod komen binnen uitzenden en detacheren? Voor onze OV klanten en buschauffeurs zoeken wij een allround intercedent!

Test Assistent Assessments, Hoofddorp

Transport en logistiek, Personenvervoer | Parttime,Oproep | Regio Consolid Hoofdkantoor

Heb je affiniteit met assessments en vind je het leuk om psychologische testen af te nemen? Ben je flexibel en wil je parttime werken? Reageer dan snel op deze leuke functie!

Verzuim Coordinator, Hoofddorp

Transport en logistiek, Personenvervoer, Beveiliging | Fulltime | Regio Hoofddorp

Houd je van een regie rol en wil jij ons hele verzuim proces coördineren, faciliteren en administreren? 

Telefonisch Recruiter / Selecteur, Hoofddorp

Transport en logistiek, Personenvervoer, Beveiliging, Railvervoer, Taxivervoer | Fulltime,Parttime | Regio Hoofddorp

Recruiter / Telefonisch selecteur gezocht bij Consolid! Ben jij een echte teamplayer en pak jij graag zaken op? Hou jij overzicht in tijden van hectiek? Kom jij graag in contact met mensen en zou jij deze graag aan een leuke baan willen helpen? Solliciteer dan nu bij ons Recruitmentteam te Hoofddorp! 32-40 uur per week mogelijk. Een ideale (starters)baan op het gebied van HRM / P&O / Werving en selectie in de uitzendbranche!