Werken bij Consolid?

Consolid is een groeiend bedrijf met inmiddels dagelijks gemiddeld zo’n 3500 flexwerkers aan het werk. Intern heb je rond de 150 collega's. Allemaal ervaren specialisten die in de ogen van onze klanten zorgen voor een continuïteit die uniek is in de uitzendbranche. We hebben onze organisatie ingericht per specialisme en daarmee hebben we een duidelijke focus op onze markten én op onze flexwerkers, die allen bij ons onder contract staan.

Wij hebben een duidelijke missie: we willen onbezorgd flexibel werken mogelijk maken. Voor onze flexwerkers én voor onze opdrachtgevers. 

Wij hebben regelmatig plaats voor recruiters op ons hoofdkantoor, of intercedenten in verschillende regio's. Solliciteer nu direct op de onderstaande vacatures of stageplaatsen.

Vragen?
020 586 11 99 of

Stuur een e-mail

Inhouse Intercedent Albert Heijn Online, De Meern

Fulltime | Regio De Meern

Ben jij de nieuwe Consolid inhouse intercedent met kennis van selecties en ervaring in uitzenden? Wil je graag op verschillende locaties in de Randstad werkzaam zijn (hybride functie)? En ben je 40 uur beschikbaar? Reageer nu!

Intercedent Personenvervoer, Hoofddorp

Personenvervoer | Fulltime | Regio Hoofddorp

Heb jij een passie voor arbeidsbemiddeling? Loop je warm voor alle aspecten die aan bod komen binnen uitzenden en detacheren? Voor onze OV klanten en buschauffeurs zoeken wij een allround intercedent!

Intercedent Personenvervoer, Rotterdam

Personenvervoer | Regio Rotterdam

Heb jij een passie voor arbeidsbemiddeling? Loop je warm voor alle aspecten die aan bod komen binnen uitzenden en detacheren? Voor onze OV klanten en buschauffeurs zoeken wij een allround intercedent!

Medewerker salarisadministratie, Consolid Hoofddorp

Beveiliging | Regio Amsterdam

Heeft een salarisadministratie geen geheimen voor jou? Wegens uitbreiding van onze activiteiten hebben wij bij Consolid momenteel een vacature bij onze afdeling Payroll Beveiliging op ons hoofdkantoor in Hoofddorp.

Payroll specialist, Consolid Hoofddorp

Beveiliging | Regio Amsterdam

Ben je een Payroll specialist? Wegens uitbreiding van onze activiteiten hebben wij bij Consolid momenteel een vacature bij onze afdeling Payroll Beveiliging op ons hoofdkantoor in Hoofddorp.

Intercedent Transport & logistiek, Apeldoorn

Transport en logistiek | Regio Apeldoorn

Goed in bemiddelen? Als intercedent bij Consolid ben je het aanspreekpunt voor je eigen groep klanten en flexkrachten. Reageer nu op dé vacature op het gebied van Transport & Logistiek

Recruiter gezocht! Regio Hoofddorp

Transport en logistiek, Personenvervoer, Beveiliging, Railvervoer, Taxivervoer | Fulltime,Parttime | Regio Hoofddorp

Ben jij de Recruiter die wij zoeken? Kom jij graag in contact met mensen? Wil je werken in een groot team met een volle dosis energie en kun jij snel schakelen in adhoc situaties? Dit is de ideale baan om ervaring op te doen of te verbreden op het gebied van werving & selectie / HRM / P&O! Interesse? Solliciteer nu als Recruiter bij ons centrale Recruitmentteam @ Consolid Hoofddorp! 

Telefonisch Recruiter/Selecteur, Hoofddorp

Transport en logistiek, Personenvervoer, Beveiliging, Railvervoer, Taxivervoer | Fulltime,Parttime

Recruiter / Telefonisch selecteur gezocht bij Consolid! Ben jij een echte teamplayer en pak jij graag zaken op? Hou jij overzicht in tijden van hectiek? Kom jij graag in contact met mensen en zou jij deze graag aan een leuke baan willen helpen? Solliciteer dan nu bij ons Recruitmentteam te Hoofddorp! 32-40 uur per week mogelijk. Een ideale (starters)baan op het gebied van HRM / P&O / Werving en selectie in de uitzendbranche!