Werken bij Consolid?

Consolid is een groeiend bedrijf met inmiddels dagelijks gemiddeld zo’n 4000 flexwerkers aan het werk. Intern heb je rond de 150 collega's. Allemaal ervaren specialisten die in de ogen van onze klanten zorgen voor een continuïteit die uniek is in de uitzendbranche. We hebben onze organisatie ingericht per specialisme en daarmee hebben we een duidelijke focus op onze markten én op onze flexwerkers, die allen bij ons onder contract staan.

Kernwaarden Consolid

De kernwaarden van Consolid zijn: betrokken, ondernemend en betrouwbaar. Dat kun je van ons verwachten en dat verwachten wij ook van jou. Bij aanvang van je dienstverband krijg je bij Consolid een uitgebreid onboarding programma, waarin we je kennis laten maken met onze organisatie, zodat je je snel thuis zult voelen bij ons. 

Tevens zijn onze secundaire arbeidsvoorwaarden prima in orde, zoals:

  • 25 Vakantiedagen (o.v. van een 40 urige werkweek)
  • 13 ATV-dagen (o.v. van een 40 urige werkweek)
  • Bonusregeling (max 12%)
  • Goede pensioenregeling
  • Collectieve zorgverzekering


Wij hebben regelmatig plaats voor o.a.

Solliciteer nu direct op de onderstaande vacatures of stageplaatsen.

Staat jouw vacature er niet tussen? Schroom dan niet om een open sollicitatie te versturen naar hrm@consolid.nl of te bellen naar 020 -586 11 99.

19-09-2017

Intercedent Transport & Logistiek, Groningen

Transport en logistiek | Fulltime | Regio Groningen

Heb je affiniteit met Transport & Logistiek en ben je goed in bemiddelen? Word dan intercedent Transport & Logistiek bij Consolid en solliciteer direct! 

25-08-2017

Selectie Intercedent, Rotterdam

Transport en logistiek, Personenvervoer, Automotive, Beveiliging, Railvervoer, Taxivervoer | Fulltime,Parttime

Wil je werken bij één van de twee leukste en snelst groeiende bedrijven van dit moment? Of bij allebei misschien? Dat kan! Albert Heijn Online én Consolid werken al jaren onder een dak samen in de homeshopping centers. We blijven groeien en om deze groei te realiseren hebben we jou heel hard voor nodig.

25-08-2017

Selectie Intercedent, Utrecht

Transport en logistiek, Personenvervoer, Automotive, Beveiliging, Railvervoer, Taxivervoer | Fulltime,Parttime

Wil je werken bij één van de twee leukste en snelst groeiende bedrijven van dit moment? Of bij allebei misschien? Dat kan! Albert Heijn Online én Consolid werken al jaren onder een dak samen in de homeshopping centers. We blijven groeien en om deze groei te realiseren hebben we jou heel hard voor nodig.

24-05-2017

Planner Albert Heijn Online, Rotterdam

Fulltime | Regio Rotterdam

Consolid zoekt een ad hoc personeelsplanner die bij onze klant Albert Heijn Online Inhouse in Rotterdam de planning gaat verzorgen.