Contact en vestigingen

Van Eindhoven tot Groningen en van Hoofddorp tot Apeldoorn. Vanuit onze tien vestigingen zijn we je altijd en overal van dienst. Wist je dat onze planningsafdeling zelfs 24 uur per dag bereikbaar is? Voor vragen of meer informatie kun je ons bellen of mailen. Heb je liever dat we contact met jou opnemen? Vul dan het contactformulier onderaan deze pagina in.

Algemene vragen & vragen over vacatures 
E-mail: info@consolid.nl 
Telefoon: 020 5861128
Voor specifieke vragen over vacatures, zie de contactgegevens in de betreffende vacature!

Persvoorlichting en mediacontact
7N60 communicatie
Damaris Beems
Mobiel: +31(0)6 22399374
E-mail: damaris@1967ers.nl

Vestigingen

Google Maps is aan het laden...

Consolid Future Department

Consolid Drones
p/a Space53,
Technology Base
Vliegveldstraat 100 - B519
7524 PK Enschede


Klaar voor de baan van morgen?

Op Space53 geven met de Consolid Future Department en de Drone Flight Company invulling aan onze exclusieve samenwerking en opleiding tot gecertificeerd drone piloot. Onze vestiging bevindt zich op de Technology Base Twente, aan de rand van Twente Airport.

Op dit bedrijfspark, stimuleren partijen excellent fundamenteel en toepassingsgericht onderzoek op het gebied van High Tech Systemen en Materialen (HTSM sector). Space53 biedt ons een uitgestrekt terrein waar we de kans krijgen om onbemande systemen te testen op land, water en lucht. Daarbij brengen wij als specialist in het opleiden en detacheren van personeel in vervoer en veiligheid vraag en aanbod samen en bereiden wij kandidaten voor op de banen van vandaag én morgen.

Niet alleen de techniek maar ook het terrein is nog volop in ontwikkeling en dat vraagt een wat andere 'aanvliegroute'. Voor satelliet-navigatie gebruikt u het adres: ‘Oude Vliegveldstraat’ in Deurningen. Eenmaal ter plaatse volgt u de borden Space53.

Om veiligheidsredenen is de toegang tot de Technology Base Twente beperkt en aan regels gebonden. Bij aankomst dient u zich bij de portier te melden en in te schrijven als bezoeker van Space53.

Contactformulier

Een vraag, opmerking of klacht? Laat dit ons, via onderstaand formulier, meteen weten. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact op.