Consolid en PEC Zwolle

Consolid is gestart als shirtsponsor (achterzijde) van PEC Zwolle in seizoen 2016 - 2017. Recent is aangekondigd dat deze sponsoring ook in 2017 - 2018 zal worden voortgezet.

 

   

Sponsorfit

Consolid en PEC Zwolle, op het eerste gezicht niet direct een logische verbintenis. Toch zijn er veel overeenkomsten en legio mogelijkheden elkaar te versterken.

Dennis Mortier, directeur van Consolid hierover: ,,Bij Consolid hebben we ervaring met de impact van voetbalreclame aangezien we al zichtbaar zijn op LED-boarding bij Eredivisiewedstrijden. Deze impact willen we vergroten. Consolid is een van origine Amsterdams bedrijf, dat al vele jaren door heel Nederland actief is. Vanuit dat perspectief zijn we op zoek gegaan naar een club die daar het beste bij past. Al snel kwamen we bij PEC Zwolle uit, omdat heel Nederland sympathie heeft voor deze club. Dit komt mede door de attractieve manier van voetballen, het stabiele beleid dat er wordt gevoerd en de trouwe supportersschare die de club positief steunt. Door ons aan deze club te verbinden willen wij onze naamsbekendheid in heel het land vergroten en ook de banden aanhalen met de economische regio Zwolle. Door het steunen van een sportclub, onderschrijven we tevens de belangrijkheid van bewegen en meedoen.” 

Joost Broerse, commercieel directeur PEC Zwolle: ,,Het doet me deugd dat het gelukt is om Consolid aan ons tenue toe te voegen. Met Consolid verbinden we een landelijk opererend bedrijf buiten de regio aan de club. Dit toont de goede reputatie van PEC Zwolle in Nederland aan. De overeenkomst met Consolid is mede tot stand gekomen door de nauwe samenwerking met Sportplus. Dit is een onderdeel van SportLED en verkoopt voor PEC Zwolle de LED-boarding rondom thuiswedstrijden. In die hoedanigheid heeft Sportplus goede contacten met organisaties door heel het land, waardoor er mooie verbindingen gelegd worden.”