WERKEN BIJ CONSOLID: JOIN US!

Consolid is een groeiend bedrijf met inmiddels dagelijks gemiddeld zo’n 7.000 flexwerkers aan het werk. Intern heb je rond de 175 collega's. Allemaal ervaren specialisten die in de ogen van onze klanten zorgen voor een continuïteit die uniek is in de uitzendbranche. We hebben onze organisatie ingericht per specialisme en daarmee hebben we een duidelijke focus op onze markten én op onze flexwerkers, die allen bij ons onder contract staan. 

ONZE INTERNE VACATURES

  

KERNWAARDEN VAN CONSOLID 

De kernwaarden van Consolid zijn: betrokken, ondernemend en betrouwbaar. Dat kun je van ons verwachten en dat verwachten wij ook van jou. We zijn van oorsprong een familiebedrijf en dat gevoel is er nog steeds. Een professioneel en gezond bedrijf, waar jij telt en jouw ambities voorop staan. Laagdrempelig en met korte lijnen.

ONBOARDING
Bij aanvang van je dienstverband krijg je een uitgebreid onboarding programma, waarin we je kennis laten maken met onze organisatie, ons DNA en de "Consolid-30-seconds"!

Daarnaast organiseren we jaarlijks van alles om al jouw collega's te leren kennen, zoals een summerevent, een kerstdiner, teamuitjes, ontwikkelingsdagen en deelname aan diverse (hardloop)evenementen!

  

WHAT'S IN IT FOR YOU?

Buiten een ontzettend leuke werkgever die jou ziet, hebben we ook een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden:

  • 25 Vakantiedagen (op basis van fulltime)
  • 13 ATV-dagen (op basis van fulltime)
  • Bonusregeling (max 12%)
  • Goede pensioenregeling
  • Collectieve ziektekostenverzekering
  • Ruimte voor jouw eigen ontwikkeling

Via onze eigen Consolid Academy zijn er verschillende workshops te volgen. En mocht je tijdens jouw loopbaan behoefte hebben aan groei of verandering, dan kijken we samen wat er bij je past.

  

JOUW TOEKOMST bij Consolid

Op zoek naar een nieuwe baan?


De kernwaarden van Consolid zijn: betrokken, ondernemend en betrouwbaar.
  Dat kun je van ons verwachten en dat verwachten wij ook van jou. Bij aanvang van je dienstverband krijg je bij Consolid een uitgebreid onboardingprogramma, waarin we je kennis laten maken met onze organisatie en ons DNA. Zo voel je je binnen no-time thuis bij ons. Gewoon solliciteren dus!

Onze interne vacatures  Meer over Consolid

ONZE AANDACHT voor jou 

Veel verschillende functies


Wij hebben regelmatig plaats voor o.a.
recruiters, medewerkers op onze stafafdelingen op het hoofdkantoor in Hoofddorp én intercedenten in verschillende regio's.
Consolid heeft persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Daarom bieden wij onze collega's een breed pakket aan trainingen en workshops aan. 

Bekijk alle vacatures