Opleiding tot vrachtwagenchauffeur met baangarantie

Zie jij jezelf al zitten in een 30 ton wegende dieseltruck?

Ben jij gemotiveerd en heb je altijd al jouw C(E)-rijbewijs willen halen, maar is dit nog niet gelukt? Grijp dan nu je kans bij Consolid en solliciteer op onze opleidingsvacatures voor vrachtwagenchauffeurs C(E).

Opleiding vrachtwagenchauffeur

De Nederlands transportsector heeft te maken met een ontzettend groot tekort aan goede vrachtwagenchauffeurs. Consolid leidt je op tot C(E)-vrachtwagenchauffeur. Wij werken met op maat gemaakte opleidingsovereenkomsten. Vraag naar jouw mogelijkheden. Consolid heeft zeer diverse opleidingsvacatures! Van Bakwagen tot Tanktransport. De mogelijkheden zijn eindeloos, de trajecten op maat, passend op jouw toekomst wensen! Bekijk hier onze procedure.

Baangarantie voor vrachtwagenchauffeurs

Wanneer jij het rijbewijs op zak hebt, dan zorgen wij ervoor dat je bij een passende en leuke opdrachtgever aan het werk gaat. Belangrijk is wel, dat je minimaal 32 uur per week beschikbaar bent. Dit zowel voor de rijopleiding, als mede voor de opdrachtgever! 

Wil je meer weten? Bekijk onze onderstaande vacatures en solliciteer direct online! Wil je meer informatie? Mail of bel dan één van onze vestigingen!