D baan.
o

Nieuw: Consolid Transport Professionals

Moeite om ervaren vrachtwagenchauffeurs te vinden? Met Transport Professionals van Consolid heb je een streepje voor in deze gespannen arbeidsmarkt.

Wij bieden bedrijven via detachering toegang tot ervaren transport professionals voor seizoensgebonden- en projectmatig werk. Chauffeurs die het vak echt snappen en morgen zonder inwerkperiode aan de slag kunnen. Field Manager Rhaymond van Soolingen vertelt er meer over.

Transport Professionals is een nieuwe community van chauffeurs die hun strepen hebben verdiend in de vervoerswereld. Als Field Manager is Rhaymond van Soolingen de schakel tussen bedrijven en ervaren chauffeurs.

Snel opschalen

Consolid detacheert al meer dan 30 jaar personeel in de vervoersector en kent de markt door en door”, vertelt Rhaymond. “Door de vergrijzing merken we dat er een enorme behoefte is aan ervaren chauffeurs. Daarom detacheren we bij Transport Professionals alleen chauffeurs met 5+ jaar ervaring. Professionals die het vak echt snappen en die zonder inwerkperiode morgen aan de slag kunnen. Bijvoorbeeld voor een speciaal project of als mentorchauffeur. Dankzij deze oplossing kunnen bedrijven snel opschalen en halen ze kennis en ervaring in huis.”

Aantrekkelijke voorwaarden

Consolid weet ervaren transport professionals aan zich te binden met aantrekkelijke voorwaarden. “De ervaren chauffeurs komen bij ons in dienst en krijgen direct een jaarcontract met urengarantie” en een goed salaris. Ook als ze even geen project hebben”, vertelt Rhaymond. “Via detachering krijgen de chauffeurs de kans om zichzelf breed te ontwikkelen bij verschillende topwerkgevers. Daarnaast belonen we hun inzet met leuke extra’s zoals abonnementen en bonussen.

Community

Chauffeurs worden volgens Rhaymond echt onderdeel van een community: “We investeren in het teamgevoel onder de chauffeurs. Een paar keer jaar organiseren we bijvoorbeeld barbecues en borrels voor alle transport professionals. ”

Op zoek naar ervaren chauffeurs? Neem contact met ons op!