WANTED: DETENTIE BEVEILIGERS

Blijft bij jou niets onopgemerkt?

Consolid is op zoek naar beveiligingsprofessionals. Maar niet zomaar de eerste de beste. We zoeken ervaren (detentie) beveiligers die klaar zijn om aan de slag te gaan in de wereld van de PI. En dat is niet voor iedereen weggelegd! Kun jij situaties goed inschatten en hier adequaat op reageren; ook onder druk? Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel, sta je stevig in je schoenen en ben je goed in de omgang met mensen? Wil jij zorgen dat alles buiten blijft wat buiten moet blijven en dat iedereen binnen blijft die binnen moet blijven?

Ga nu voor die afwisselende baan mét urengarantie, uitstekende arbeidsvoorwaarden, toeslagen en opleidingsmogelijkheden. Kortom: ga voor zekerheid!
Solliciteer nu bij een van onderstaande detentiecentra:

vacature ROTTERDAM vacature ZAANDAM vacature SCHIPHOL
vacature ALPHEN AAN DEN RIJN  vacature AMSTERDAM 

 

WERKEN ALS DETENTIE BEVEILIGER

Elke dag is anders wanneer je in een detentiecentrum werkt. Een belangrijk onderdeel van jouw werkzaamheden zijn de toe- en uitgangscontroles, er gaat niets verdachts naar binnen of buiten tijdens jouw dienst! Je informeert het bezoek over de huisregels en veiligheidsvoorschriften die gelden.

Wanneer je binnen werkt, zul je onder andere toezicht houden op het gedetineerdenbezoek, de naleving van de veiligheids-en hygiëne gebonden regels en de activiteiten van de gedetineerden (zoals luchten, sport en recreatie). Je rapporteert ordeverstoringen en crisissituaties en treedt op wanneer nodig. Bovenal zorg jij dat zowel bezoek als gedetineerden een goede dag hebben, het blijft ook mensenwerk... 
 
 

 

WHAT'S IN IT FOR YOU?

  • Een fantastische baan in een bijzondere wereld
  • Garantie voor minimaal 120 uur per 4 weken (dag- en nachtdienst)
  • Uitstekend salaris conform de CAO
  • Pensioenopbouw en reiskostenvergoeding
  • Vakantiegeld en -uren opbouw
  • Extra toeslagen voor werk in avonden, nachten en weekenden
  • Relevante trainingen

Je gaat via Consolid werken bij G4S als detentie beveiliger. Je gaat gewoon aan de slag op contractbasis, bouwt pensioen en vakantiedagen op en hebt de zekerheid van een mooie steady job!
 

JOUW TOEKOMST als beveiliger?

In bezit van het beveiligingsdiploma?

Dan kun jij direct aan de slag. En juist omdat we meedoen zo belangrijk vinden, nodigen we ook jou uit te solliciteren! Dus zoek jij een steady werkgever mét garantie voor minimaal 120 uur per 4 weken? Solliciteer!

Bekijk de vacatures  Meer over Consolid