GEZOCHT: TAXICHAUFFEURS

Heb jij graag een voldaan gevoel aan het einde van jouw werkdag?

Bij Consolid doen we er alles aan om jou aan het werk te krijgen. En te houden. Want we begrijpen dat een taxichauffeur in de toekomst zijn werk anders doet dan op dit moment. Wij zorgen dat je hier klaar voor bent. Dus scholen we je bij als het werk hierom vraagt. En scholen we je om, als jouw ambities in de loop der tijd veranderen. Want we vinden het belangrijk dat iedereen meedoet. En blíjft meedoen.

VACATURES TAXICHAUFFEUR   OPLEIDINGSTRAJECTEN

  

TAXICHAUFFEUR VIA CONSOLID

Als taxichauffeur via Consolid rijd je vooral contractvervoer. Jouw passagiers zijn met name schoolgaande kinderen met een beperking, wat oudere mensen of mensen met een (lichamelijke) beperking. Ben je in het leerlingenvervoer werkzaam, dan breng en haal je een vaste groep kinderen van en naar het speciaal onderwijs. Binnen het instellingenvervoer rijd je volwassenen met een beperking naar bijvoorbeeld een revalidatiecentrum, ziekenhuis of dagbesteding. Rijd je het aanvullend openbaar vervoer, dan vervoer je met name ouderen die bijvoorbeeld naar een verjaardag of trouwerij van iemands kleindochter wilt. In dit werk draag je dus een belangrijke maatschappelijke bijdrage aan de mobiliteit van een kwetsbare groep.

Met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een nóg grotere glimlach breng je iedereen veilig en comfortabel naar de plaats van bestemming. En als het nodig is, dan help je natuurlijk een handje. Uiteraard ben je altijd op tijd. Omdat jouw passagiers afhankelijk zijn van jou, zijn ze je heel dankbaar wanneer jij ze van A naar B hebt geholpen. En dat voelt goed! 

 

WHAT'S IN IT FOR YOU?

  • Een voldaan gevoel
  • Salaris conform CAO Taxivervoer
  • Opbouw van vakantiedagen en vakantiegeld
  • Opleiding tot taxichauffeur 
  • Volop ontwikkelingsmogelijkheden

En niet zomaar mogelijkheden! Tijdens jouw loopbaan kun je bij en via Consolid verschillende opleidingen en cursussen volgen. Denk bijvoorbeeld aan een opleiding tot buschauffeur. Bekijk al deze mogelijkheden binnen Consolid Academy. Jouw toekomst. Onze aandacht.

 

JOUW TOEKOMST als taxichauffeur?

In bezit van een taxipas?

Dan kun jij direct aan de slag. En juist omdat we meedoen zo belangrijk vinden, nodigen we ook jou uit te solliciteren! Dus zoek je een baan naast je gezin, als aanvulling op AOW, pensioen of WIA/WAO, of gewoon jouw droomjob? Solliciteer!

Bekijk alle taxivacatures Meer over Consolid

ONZE AANDACHT voor jouw opleiding

Taxipas halen via Consolid!

Dienstverlenend ingesteld? Heb je rijbewijs B en werk je graag met mensen? Dan is de opleiding tot taxichauffeur iets voor jou! Via ons haal jij jouw taxipas (inclusief levensreddend handelen en schadepreventie) en kun je direct aan de slag. 

Onze opleidingsvacatures  Zo maken wij het verschil