Open Dag Consolid Zwolle | 7 juli 2022 | 15:00 - 19:00

GEZOCHT: vrachtwagenchauffeurs - bezorgers -  magazijnmedewerkers - orderpickers  

MELD JE AAN VOOR DE OPEN DAG

Dit is een unieke kans! Op donderdag 7 juli organiseert Consolid een Open Dag in Zwolle. Geïnteresseerd in een baan als vrachtwagenchauffeur, bezorger, magazijnmedewerker of orderpicker? Of in onze opleidingen? Kom dan zeker langs. Daarnaast bieden we ook andere functies binnen de wereld van transport en logistiek.

Wij zijn in omgeving Zwolle hard op zoek naar aanpakkers & doorzetters! 

DIT IS JOUW KANS!

Wij geven je deze dag alle informatie over de opleidingen, banen en opdrachtgevers. Of wil je een oriënterend gesprek met één van onze intercedenten? Dan is dit jouw kans! Kom langs van 15:00 - 19:00 uur bij Consolid in Zwolle aan de Hanzelaan 196-B in Zwolle! Vergeet je rijbewijs niet!

Direct aanmelden? Dat kan heel makkelijk via het aanmeldformulier.
Werk je voor Consolid, dan kies je voor zekerheid én flexibiliteit, groei en ontwikkeling. Jouw toekomst. Onze aandacht.

We bieden je een baan voor vandaag én morgen: een contract met volop bewegingsmogelijkheid en een salaris waarmee je thuis kunt komen. Een werkomgeving waarin je jezelf op eigen tempo kunt ontwikkelen en je talenten binnen het domein vervoer en veiligheid volop kwijt kunt. Als je dat wilt natuurlijk.

✔ Contract
✔ Een baan vól afwisseling
✔ Prima uurloon en uitstekende arbeidsvoorwaarden
✔ Uren afgestemd op jouw wensen

✔ Opbouw van vakantiedagen en vakantiegeld
✔ Kosteloze nascholing (bijvoorbeeld code 95)
✔ Volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden
✔ Persoonlijke aandacht en ondersteuning

Bovenal vind je bij ons een luisterend oor voor jouw specifieke situatie en wensen. Je krijgt specialistisch advies en persoonlijke ondersteuning. Met de garantie op werk en veel verschillende ontwikkelpaden teken jij jouw eigen toekomst en is jouw droombaan binnen bereik. Te mooi om waar te zijn? Zeker niet!