Open Dag Connexxion en Consolid | 1 juni 2022 | 10:00 - 16:00

GEZOCHT: Buschauffeurs voor Connexxion 

MELD JE AAN VOOR DE OPEN DAG

Dit is een unieke kans! Op woensdag 1 juni organiseert Consolid in samenwerking met Connexxion een Open Dag in Zaandam. Ben je nog niet in bezit van jouw rijbewijs tot buschauffeur? Dan is dit jouw kans! Wij geven je deze dag alle informatie over de opleiding en de baan. Wij zijn in Noord-Holland hard op zoek naar aanpakkers & doorzetters! 

DIT IS JOUW KANS!

Ben jij nieuwsgierig naar het reilen en zeilen bij Connexxion en de opleiding tot buschauffeur? Altijd al een rondje willen rijden in een bus? Of wil je een oriënterend gesprek met één van onze intercedenten? Dan is dit jouw kans! Kom langs van 10:00 - 16:00 uur bij Connexxion in Zaandam aan de Sluispolderweg 9 in Zaandam - vergeet je rijbewijs niet! 

Direct aanmelden? Dat kan heel makkelijk via het aanmeldformulier.PROGRAMMA OPEN DAG :

Tijdens deze Open Dag krijg je de kans om:

  • Eens een kijkje te nemen hoe er wordt gewerkt bij Connexxion;
  • Een rondje te rijden in de bus – neem een geldig rijbewijs mee!;
  • Alles te weten te komen over de opleiding tot buschauffeur;
  • Kennis te maken met het team van Consolid.

Wie nu kiest voor een baan als buschauffeur bij Connexxion kiest voor een vak waarmee je niet alleen je passagiers, maar ook jezelf naar een mooie bestemming brengt. Een carrière die je zowel fulltime als parttime kunt uitvoeren. Jij bepaalt je uren. Kies voor afwisselend werk met veel vrijheid en tegelijkertijd veel verantwoordelijkheid. Jij bent de gezagvoerder over jouw bus. En het allermooiste: wie zijn opleiding tot chauffeur bij ons afrondt, is daarna verzekerd van een baan!

BUSCHAUFFER BIJ CONNEXXION IS EEN PRACHTIG BEROEP,  

......dat je zowel fulltime als parttime kunt uitoefenen. Het is een functie met veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Zie jij jezelf zitten achter het stuur van zo’n grote bus? Sta je stevig in je schoenen en houd je van omgaan met mensen? Solliciteer dan nu voor deze opleiding.

In deze functie ga je aan de slag via Consolid. Wij zijn sinds 1990 marktleider en het grootste gespecialiseerde uitzendbureau in de sectoren Vervoer en Veiligheid.