Informatiemiddag Qbuzz Schelluinen | 28 september 2022 | 13:00 - 15:00

GEZOCHT: Buschauffeurs voor Qbuzz regio Schelluinen, Dordrecht en Alblasserdam

Opleiding of baan buschauffeur

Ben je nog niet in bezit van jouw rijbewijs tot buschauffeur? Dan is dit jouw kans! Wij geven je deze dag alle informatie over de opleiding en de baan. Wij zijn in de Drechtsteden hard op zoek naar aanpakkers & doorzetters!
Ben je al in het bezit van Rijbewijs D en wil je weer terug de weg op? Uiteraard ontvangen wij jou ook graag.

Meld je aan voor de informatiemiddag

Ben jij nieuwsgierig naar het reilen en zeilen bij Qbuzz en de opleiding tot buschauffeur? Of wil je een oriënterend gesprek met één van onze intercedenten? Dan is dit jouw kans!

Inlooptijd ⌚: 13:00u t/m 15:00u
Locatie 📍: Qbuzz Schelluinen
Adres📍: Griendweg 74, 4209 DB Schelluinen

Direct aanmelden? Dat kan heel makkelijk via het aanmeldformulier.PROGRAMMA INFORMATIEMIDDAG:

Tijdens deze informatie middag krijg je de kans om:
- Eens een kijkje te nemen hoe er wordt gewerkt bij Qbuzz;
- Alles te weten te komen over de opleiding tot buschauffeur;
- Kennis te maken met het team van Consolid.

Wie nu kiest voor een baan als buschauffeur bij Qbuzz kiest voor een vak waarmee je niet alleen je passagiers, maar ook jezelf naar een mooie bestemming brengt. Een carrière die je zowel fulltime als parttime kunt uitvoeren. Jij bepaalt je uren. Kies voor afwisselend werk met veel vrijheid en tegelijkertijd veel verantwoordelijkheid. Jij bent de gezagvoerder over jouw bus. En het allermooiste: wie zijn opleiding tot chauffeur bij ons afrondt, is daarna verzekerd van een baan!

BUSCHAUFFER BIJ QBUZZ  IS EEN PRACHTIG BEROEP,  

......dat je zowel fulltime als parttime kunt uitoefenen. Het is een functie met veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Zie jij jezelf zitten achter het stuur van zo’n grote bus? Sta je stevig in je schoenen en houd je van omgaan met mensen? Meld je aan en kom langs!

In deze functie ga je aan de slag via Consolid. Wij zijn sinds 1990 marktleider en het grootste gespecialiseerde uitzendbureau in de sectoren Vervoer en Veiligheid.