Consolid Academy Open dag 

Ben jij nieuwsgierig naar de opleidingsmogelijkheden bij Consolid Academy? Kom naar de Consolid Academy Open dag in  Hoofddorp!

Wil jij graag GRATIS je taxipas of groot rijbewijs halen om daarna aan de slag te gaan als taxichauffeur, vrachtwagenchauffeur of buschauffeur in het openbaar- of besloten vervoer? Wil je onderdeel worden van  de ‘Consolid League’ - de beste 100 beroepschauffeurs van Nederland? Misschien word je graag E-commerce bezorger, maar heb je nog geen rijbewijs B? Of wil je graag werken als wagencontroleur/rangeerder of treinmachinist? Dan hebben we goed nieuws voor jou!

Op zaterdag 8 oktober organiseert Consolid Academy in samenwerking met verkeersschool E&R Opleidingen B.V. een Open dag met de mogelijkheid om onder begeleiding een rondje te rijden op een bus (touringcar) of vrachtwagen!

Inlooptijd: van 10:00 uur tot 16:00 uur

Adres: Siriusdreef 49, 2132 WT Hoofddorp

Direct aanmelden? Dat kan heel makkelijk via het aanmeldformulier.

Consolid Academy: Jouw toekomst. Onze aandacht. PROGRAMMA OPEN DAG :

  • informatie over opleidingen en nascholingen bij Consolid Academy;
  • informatie over de opdrachtgevers bij wie je kunt werken nadat je door Consolid Academy opgeleid bent;
  • een testrit in een bus of een vrachtwagen (vergeet je rijbewijs niet!);
  • kennismaking met het team van Consolid Academy en Consolid recruiters en intercedenten.

CONSOLID ACADEMY VOOR JOU:  

De Consolid Academy draait al meer dan 30 jaar op volle toeren. Wij bieden jou een kans op een mooie toekomst door je om te scholen tot een beroep in vervoer & veiligheid, bijvoorbeeld tot buschauffeur, treinmachinist, trambestuurder, taxichauffeur, beveiliger of vrachtwagenchauffeur. Natuurlijk doen we dat altijd met een baangarantie, zodat je na het afronden van de opleiding direct aan de slag kan voor een goed salaris.