D baan.
o

Verplichte nascholing

Beveiliger: Nascholing BHV

Vanuit Consolid willen we dat iedere beveiliger de basiscursus Bedrijfshulpverlening volgt en dit iedere twee jaar opfrist met een BHV-herhalingscursus. Er is vanuit de overheid geen wettelijke verplichting, wel geeft de overheid als richtlijn dat een bedrijf moet zorgen voor adequate scholing op het gebied van bedrijfshulpverlening die ook aantoonbaar is. Zorg dat je op tijd je BHV herhalingscursus gaat inplannen. Je krijgt na het volgen van de herhalingscursus opnieuw een pas voor 2 jaar.

Stap 1: Aanmelding

Je bent zelf verantwoordelijk voor je BHV pas en moet goed in de gaten houden dat je de BHV-Herhaling volgt voordat je pas verlopen is. Je kunt dit melden bij jouw contactpersoon bij Beveiliging van Consolid. Zij zullen je aanmelden bij de Consolid Academy.

Stap 2: Contract

Je krijgt een opleidingsovereenkomst in de vorm van een brief waarin een aantal zaken worden vastgelegd. Consolid krijgt hiervan een ontvangstbewijs. Hierin staat dat er voor jou geen kosten aan verbonden zijn mits je een bepaald aantal uren voor Consolid werkt.

Stap 3: De opleiding

De herhalingscursus Bedrijfshulpverlening wordt zowel intern als extern ingekocht, afhankelijk van capaciteit. Je krijgt een uitnodiging met datum, tijd en plaats en wat verder nog belangrijk is. Na afloop ontvang je je nieuwe pas.

Herhalingscursus Bedrijfshulpverlener

Tijdens deze cursus worden de vaardigheden die zijn aangeleerd in de basiscursus getoetst en wordt verdieping op de informatie gegeven.

• De deelnemer gaat veelal praktisch aan het werk met scenario’s en vraagstellingen.
• De volgende onderwerpen komen onder andere aan de orde.
• Reanimatie inclusief gebruik AED (theorie en praktijk).
• Praktische oefeningen kleine blusmiddelen.
• Behandelen specifieke onderwerpen naar aanleiding van praktijksituaties.

Start bij ons je beveiligersopleiding

Volg een opleiding tot beveiliger.
Bekijk onze opleiding.

Niets is onzichtbaar, word beveiliger

Start je een opleiding tot beveiliger
en ga direct aan de slag!