AANVULLENDE OPLEIDINGEN EN WORKSHOPS TAXI
TAXICHAUFFEUR: Verbreed jouw horizon

Voor rijdende taxichauffeurs die al een volledige taxipas in bezit hebben zijn er enkele korte cursussen beschikbaar. Veel modules zijn bij Consolid ook onderdeel van de basisopleiding. In principe hebben alle taxichauffeurs van Consolid deze cursussen gevolgd. Heb je deze nog niet gevolgd en zou je dat wel willen doen? Geef dit aan bij je intercedent. 

Speciaal voor onze taxichauffeurs heeft de Consolid Academy een aantal workshops ontwikkeld om onze chauffeurs bij hun dagelijkse werk te ondersteunen. Hierop kan een taxichauffeur die werkzaam is bij Consolid zich gratis inschrijven.

Verkeerskennis 

Wist je dat 40% van de verkeersregels de afgelopen 15 jaar is gewijzigd? Ook vorig jaar zijn er nog wijzingen doorgevoerd.

Veel mensen denken – vaak onterecht - nog goed op de hoogte te zijn van alle verkeerregels, maar is dat ook zo?

Test in deze workshop je verkeerskennis en laat je op de hoogte brengen van alle belangrijkste wijzingen.
Na het volgen van deze workshop van 2 uur ben je weer volledig op de hoogte en ga je goed voorbereid de weg weer op.

Schadepreventie

In de training Schadepreventie wordt ingegaan op rijgedrag en schade die daarvan het gevolg kan zijn; je krijgt tips om schade te voorkomen en leert hoe te handelen bij schade (o.a. invullen van de schadeformulieren). Tijdsduur: circa 1,5 uur.

Levensreddend handelen

Bij LEH (Levensreddend Handelen) krijg je handvatten om binnen de eerste minuten na een ongeval snel en effectief op te treden totdat de hulpdiensten het overnemen.
Dit gaat o.a. over een eerste beoordeling van het slachtoffer, reanimeren en shockbehandeling. 

Klantgerichtheid en conflicthantering 

Klantgericht werken is een belangrijk onderdeel van de professionele beroepshouding die van jou als taxichauffeur wordt verwacht. Onze training ‘Klantgerichtheid’ biedt ondersteuning bij het inschatten van de behoeften en wensen van de passagiers en de opdrachtgever en het oplossingsgericht denken. 

Een logisch vervolg hierop is de training ‘Conflicthantering’. In de meeste gevallen worden  de training Klantgerichtheid en de training Conflicthantering gecombineerd in een training van 1 dagdeel.

START BIJ ONS JE
OPLEIDING VOOR TAXI

Volg onze opleiding en krijg je taxipas
én een baan!

Opleidingsvacatures

ONTWIKKEL JEZELF,
WORD VAKBEKWAAM

Maak van je passie jouw
dagelijkse beroepspraktijk

Blijf up to date

START JE OPLEIDING
EN WORD TAXICHAUFFEUR

Bekijk hier wat je nodig hebt
voor de basisopleiding! 

Basisopleiding Taxi