Welkom bij de Consolid Academy

Opleiden in ons DNA

We investeren jaarlijks flink in het opleiden van ons interne personeel, maar zeker niet minder in het opleiden, nascholen of omscholen van onze grote groep flexkrachten actief in vervoer en veiligheid.

De Consolid Academy draait sinds haar oprichting in 2013 op volle toeren. Jaarlijks bieden we met 12 nascholingsmodules in eigen beheer ca. 1000 beroepschauffeurs de wettelijk verplichte nascholing: code 95 aan. Daarnaast kun je bij ons ook tal van open trainingen en ‘op maat’ programma's volgen zoals: calamiteiten coaching of schadepreventie. Ook het aantal modules in beveiliging en rail breidt zich jaarlijks verder uit, zoals BHV en EHBO.

De nascholingsmodules van de Consolid Academy zijn op maat ontworpen en geregistreerd bij het CBR. Door het in eigen beheer hebben van deze modules zijn wij flexibel om deze op korte termijn te geven. De modules zijn verrijkt met extra informatie en zijn ook voorzien van input door klanten en onze eigen chauffeurs. Hierdoor zijn deze modules altijd toegespitst op de actuele behoefte van onze klanten en chauffeurs. Iedereen "fit for the job" dus!

Naast het bijscholen, bieden wij jaarlijks ook heel veel mensen een kans op een mooie toekomst door ze om te scholen tot een beroep in vervoer & veiligheid, bijvoorbeeld tot buschauffeur, machinist, beveiliger of vrachtwagenchauffeur. Natuurlijk doen we dat met een baangarantie, zodat ze na het afronden van de opleiding direct aan de slag kunnen. Sinds kort leiden we mensen zelfs op tot dronepiloot! Klaar voor de baan van vandaag én morgen.

 

Bij ons teken je jouw eigen toekomst. Bekijk onze vacatures en opleidingen