Welkom bij de Consolid Academy

Opleiden in ons DNA

We investeren jaarlijks flink in het opleiden van ons interne personeel, maar zeker niet minder in het opleiden, nascholen of omscholen van onze grote groep flexkrachten actief in vervoer en veiligheid.

Bij ons teken je jouw eigen toekomst

De Consolid Academy draait sinds haar oprichting in 2013 op volle toeren. Jaarlijks bieden we met 12 nascholingsmodules in eigen beheer ca. 1000 beroepschauffeurs de wettelijk verplichte nascholing: code 95. Daarnaast kun je bij ons ook tal van open trainingen en ‘op maat’ programma's volgen zoals: calamiteiten coaching of schadepreventie. Ook het aantal modules in beveiliging en rail breidt zich jaarlijks verder uit, zoals BHV en EHBO.

De nascholingsmodules zijn op maat ontworpen en geregistreerd bij het CBR. Door de eigen Academy kunnen deze op korte termijn flexibel worden ingezet en kan informatie worden toegevoegd die bij andere verkeersscholen ontbreekt. Zo kan de input van klanten en chauffeurs worden meegenomen bij het ontwikkelen van nascholingsmodules. En zo kunnen de modules dan weer helemaal worden toegespitst op de behoefte. Iedereen "fit for the job" dus!

Naast het bijscholen, bieden wij jaarlijks ook heel veel mensen een kans op een mooie toekomst door ze om te scholen tot een beroep in vervoer & veiligheid, bijvoorbeeld tot buschauffeur, machinist, beveiliger of vrachtwagenchauffeur. Natuurlijk doen we dat met een baangarantie, zodat ze na het afronden van de opleiding direct aan de slag kunnen. Sinds kort leiden we mensen zelfs op tot dronepiloot! Klaar voor de baan van vandaag én morgen.


JOUW TOEKOMST. ONZE AANDACHT.

Stoof Leerwerkprijs 2015/2016

De grootste beloning voor onze visie op opleiden, ontvingen we op 13 november 2015, tijdens het STOOF congres. Consolid werd uitgeroepen tot winnaar van de STOOF Leerwerkprijs 2015/2016. En we waren in zeer goed gezelschap; ook Randstad Techniek, Start en Manpower waren genomineerd.

Consolid vestiging: Amsterdam Personenvervoer

Een van de voorwaarden van STOOF is dat de deelnemende uitzendbedrijven ieder specifiek één vestiging voordragen die in aanmerking kan komen voor een nominatie. Voor ons werd dat de vestiging Amsterdam Personenvervoer, in combinatie met de Consolid Academy. Na inzending van de argumenten waarom Consolid Amsterdam Personenvervoer de leerwerkprijs zou verdienen, is door STOOF besloten Consolid te nomineren. Op het congres kreeg elke genomineerde de kans nogmaals duidelijk te maken waarom de eretitel naar dit bedrijf moest gaan, middels een filmpje van een minuut gevolgd door een pitch van 7 minuten. 

Betrokken en persoonlijke benadering

Consolid onderscheidt zich met name door de hoge mate van betrokkenheid en zeer persoonlijke benadering van alle kandidaten. Voor iedere (potentiële) kandidaat zijn wij bereid risico’s te nemen en onze nek uit te steken, zowel in voorfinanciering als maatwerk begeleiding tijdens en na het opleidingstraject. Wanneer dit dan leidt tot bevlogen vakkrachten en tevreden klanten, is ons doel bereikt. Wij zijn zeer trots op deze erkenning voor onze inspanningen. Het is geweldig dat onze inzet en betrokkenheid in opleiden niet onopgemerkt is gebleven en wordt gewaardeerd door organisaties die er toe doen in ons werkveld.

 

HOE TEKEN JIJ JOUW TOEKOMST? 

Bekijk onze vacatures   en concrete opleidingstrajecten

 

Neem contact met ons op  voor meer informatie over de Consolid Academy