Aan de slag als chauffeur CE bij PostNL?

Voor PostNL zoeken wij 99 vrachtwagen chauffeurs in de regio's Nieuwegein en Den Bosch. Je kunt direct aan de slag als chauffeur bij PostNL, je krijgt een jaarcontract bij Consolid met intentie tot een vaste baan bij PostNL.

PostNL zoekt 99 CE chauffeurs


PostNL is een grote bekende in Nederland op het gebied van post en pakketten en wij zoeken chauffeurs die per direct aan de slag kunnen voor deze grote opdrachtgever. PostNL Transport regelt de planning en uitvoer van veel dagelijkse orders. Het gaat om orders van klanten, maar ook interne orders. In totaal rijden er zo’n 250 vrachtwagens en zijn er 500 eigen chauffeurs actief.

Als vrachtwagenchauffeur (rijbewijs CE) bij PostNL ben je verantwoordelijk voor het ophalen, vervoeren en afleveren van rolcontainers vol brieven en pakketten. Je rijdt voornamelijk in Nederland, maar ook in een deel van België en Duitsland. Je doet dat met een moderne vrachtwagen. Het is een belangrijke taak, want jij zorgt ervoor dat alles op tijd bij de PostNL werklocaties komt. Bij het laden en lossen op een PostNL locatie wordt je geholpen. Je bent enthousiast en behulpzaam, je bent immers het visitekaartje van PostNL. Je werkt voornamelijk in een dag/nacht roulatiepatroon. Uiteraard hoor je van tevoren wanneer jouw werkdagen en werktijden zijn.  

Openstaande vacatures PostNL

Bekijk onderstaand de vacatures en solliciteer direct.

Direct een jaarcontract met intentie tot vaste baan!

03-10-2017

Vrachtwagenchauffeur PostNL gezocht, regio Breda

Transport en logistiek | Fulltime,Parttime | Regio Breda

Direct een jaarcontract? Een goed salaris? Solliciteer als vrachtwagenchauffeur bij PostNL in Breda en ga direct aan de slag!

22-09-2017

Vrachtwagenchauffeur PostNL gezocht, regio Den Bosch

Transport en logistiek | Fulltime,Parttime,Oproep | Regio Den Bosch

Direct een jaarcontract? Een goed salaris? Solliciteer als vrachtwagenchauffeur bij PostNL in Den Bosch en ga direct aan de slag!

02-08-2017

Vrachtwagenchauffeur PostNL gezocht, regio Born

Transport en logistiek | Fulltime | Regio Born

Direct een jaarcontract? Een goed salaris? Solliciteer als vrachtwagenchauffeur bij PostNL in Born en ga direct aan de slag!

02-08-2017

Vrachtwagenchauffeur PostNL gezocht, regio Eindhoven

Transport en logistiek | Fulltime,Parttime,Oproep | Regio Son en breugel

Direct een jaarcontract? Een goed salaris? Solliciteer als vrachtwagenchauffeur bij PostNL in Son en ga direct aan de slag!

02-08-2017

Vrachtwagenchauffeur PostNL gezocht, regio Venlo

Transport en logistiek | Fulltime | Regio Venlo

Direct een jaarcontract? Een goed salaris? Solliciteer als vrachtwagenchauffeur bij PostNL in Venlo en ga direct aan de slag!