Voor Kerst aan de slag als chauffeur CE bij PostNL?

Voor PostNL zoeken wij 99 vrachtwagen chauffeurs in de regio's Nieuwegein en Den Bosch. Je kunt direct aan de slag als chauffeur bij PostNL, je krijgt een jaarcontract bij Consolid met intentie tot een vaste baan bij PostNL. 

Ontvang € 250,- bonus! 

Ga tijdens de kerst aan de slag voor PostNL en ontvang een bonus van € 250.-*.

Als vrachtwagenchauffeur (rijbewijs CE) bij PostNL ben je verantwoordelijk voor het ophalen, vervoeren en afleveren van rolcontainers vol brieven en pakketten. Je rijdt voornamelijk in Nederland, maar ook in een deel van België en Duitsland. Je doet dat met een moderne vrachtwagen. Het is een belangrijke taak, want jij zorgt ervoor dat alles op tijd bij de PostNL werklocaties komt. Bij het laden en lossen op een PostNL locatie wordt je geholpen. Je bent enthousiast en behulpzaam, je bent immers het visitekaartje van PostNL. Je werkt voornamelijk in een dag/nacht roulatiepatroon. Uiteraard hoor je van tevoren wanneer jouw werkdagen en werktijden zijn.  

* Je ontvangt deze bonus na 350 gewerkte uren.

Openstaande vacatures PostNL

Bekijk onderstaand de vacatures en solliciteer direct.

Direct een jaarcontract met intentie tot vaste baan! Ontvang €250,- bonus

21-11-2017

CE Chauffeur PostNL, Nieuwegein

Transport en logistiek | Fulltime,Parttime,Oproep | Regio Nieuwegein

Ben jij een ervaren trailer chauffeur en wil je flexibel aan de slag bij PostNL voor een goed salaris? Reageer dan snel en ga direct aan de slag!

03-10-2017

Vrachtwagenchauffeur PostNL gezocht, regio Breda

Transport en logistiek | Fulltime,Parttime | Regio Breda

Direct een jaarcontract? Een goed salaris? Solliciteer als vrachtwagenchauffeur bij PostNL in Breda en ga direct aan de slag!

02-08-2017

Vrachtwagenchauffeur PostNL gezocht, regio Born

Transport en logistiek | Fulltime | Regio Born

Direct een jaarcontract? Een goed salaris? Solliciteer als vrachtwagenchauffeur bij PostNL in Born en ga direct aan de slag!

02-08-2017

Vrachtwagenchauffeur PostNL gezocht, regio Venlo

Transport en logistiek | Fulltime | Regio Venlo

Direct een jaarcontract? Een goed salaris? Solliciteer als vrachtwagenchauffeur bij PostNL in Venlo en ga direct aan de slag!