D baan.
o

Buschauffeur worden in het noorden van Nederland

Na de opleiding van 3 maanden kun jij al aan de slag

Aan de slag als buschauffeur

Droom jij van een baan als buschauffeur en ben je woonachtig in het noorden van Nederland? Zie jij jezelf zitten achter het stuur van zo’n grote bus en sta je stevig in je schoenen? Solliciteer dan nu! Wij bieden een opleiding tot Buschauffeur met baangarantie!

De opleiding zal ongeveer drie maanden in beslag nemen. Hiervan zit je opgeteld 2 weken fulltime in de schoolbanken (verplichte theorielessen dat afgesloten worden zal met examens), gevolgd door 2 tot 3 keer in de week rijlessen. Consolid regelt de opleiding en neemt de kosten grotendeels voor haar rekening. Ten tijde van de opleiding ontvang je nog geen salaris. Gedurende de opleiding kun je je eventuele huidige baan blijven behouden.

Jij houdt je deur nog even open voor de aanstormende Lara, anders mist ze haar tentamen. En omdat jij op tijd reed, heeft oma het partijtje van Milan gered. Jij treft de complete maatschappij in je bus en moet ook nog eens aardig kunnen omspringen met nauwe straatjes en andere weggebruikers.

Buschauffeur is een uitdagend vak en elke dag wordt er op je gerekend. Dat is nogal wat, maar dat kun jij makkelijk aan. Eigenlijk geeft je dat zelfs een heel goed gevoel..... én een grote glimlach!

Regel jouw gesprek bij Consolid

En solliciteren was nog nooit zo makkelijk. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op! 

What's in it for you

  • Contract voor langere tijd

  • Prima uurloon conform CAO

  • Een baan vól afwisseling

  • Uren afgestemd op jouw wensen

  • Kosteloze nascholing (code 95)

Via onze eigen Consolid Academy zijn er workshops, zoals de verplichte nascholingsmodules voor Code95. 

Opleidingen

Zie jij jezelf in de baan van morgen al als Public Transport Captains in charge of your future?

Klinkt gek, maar is het niet. De wereld verandert sneller dan ooit. En jij tekent jouw eigen toekomst.

Met onze CBR erkende rij­opleidingen, nascholings­­­trajecten en praktijk­­gerichte trainings­modules maken we van jou de meest vak­bekwame buschauffeur.

Jouw toekomst

Haal nu je rijbewijs D en ga aan de slag via Consolid. Size does matter!

Dus wil jij van jouw rijbewijs B liever D maken?

Ben je minimaal 1 jaar in het bezit van rijbewijs B, dienstverlenend ingesteld en zit je graag op de weg? Check dan de opleidingsvacatures voor buschauffeur in het noorden van Nederland!