D baan.
o

Buschauffeur worden bij Consolid

Na de opleiding van 3 maanden kun jij al aan de slag

Aan de slag als buschauffeur

Droom jij van een baan als buschauffeur? Zie jij jezelf zitten achter het stuur van zo’n grote bus en sta je stevig in je schoenen? Wij bieden een opleiding tot buschauffeur met baangarantie! Of direct aan de slag met de juiste papieren!

Consolid is dé detacheerder en opleider in de transport, logistiek & mobiliteit. Wij bieden jou verschillende banen door heel Nederland. Bij Consolid doen we er alles aan om jou aan het werk te krijgen. En te houden. Want we begrijpen dat de buschauffeur van vandaag niet die van morgen is. Wij zorgen dat je hier klaar voor bent. Dus leiden we je op, scholen je bij én scholen we je om, als jouw ambities in de loop der tijd veranderen. Want we vinden het belangrijk dat iedereen meedoet. En blíjft meedoen.

Jij houdt je deur nog even open voor de aanstormende Lara, anders mist ze haar tentamen. En omdat jij op tijd reed, heeft oma het partijtje van Milan gered. Jij treft de complete maatschappij in je bus en moet ook nog eens aardig kunnen omspringen met nauwe straatjes en andere weggebruikers.

Buschauffeur is een uitdagend vak en elke dag wordt er op je gerekend. Dat is nogal wat, maar dat kun jij makkelijk aan. Eigenlijk geeft je dat zelfs een heel goed gevoel..... én een grote glimlach!

Regel jouw gesprek bij Consolid

En solliciteren was nog nooit zo makkelijk. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op! 

What's in it for you

  • Contract voor langere tijd

  • Prima uurloon conform CAO

  • Een baan vól afwisseling

  • Uren afgestemd op jouw wensen

  • Kosteloze nascholing (code 95)

Via onze eigen Consolid Academy zijn er workshops, zoals de verplichte nascholingsmodules voor Code95. 

Opleidingen

Zie jij jezelf in de baan van morgen al als Public Transport Captains in charge of your future?

Teken jouw eigen toekomst.

Met onze CBR erkende rij­opleidingen, nascholings­­­trajecten en praktijk­­gerichte trainings­modules maken we van jou de meest vak­bekwame buschauffeur.

Jouw toekomst

Haal nu je rijbewijs D en ga aan de slag via Consolid. Size does matter!

Dus wil jij van jouw rijbewijs B liever D maken?

Ben je minimaal 1 jaar in het bezit van rijbewijs B, dienstverlenend ingesteld en zit je graag op de weg? Check dan de opleidingsvacatures voor buschauffeur!