Join the Airport Services team

Wil jij werken binnen de dynamische omgeving van Schiphol? Handen uit de mouwen, Schiphol leeft dag en nacht en dat zul jij beleven ook! Maar dat vind jij heerlijk, kom maar op. Beetje spanning en sensatie tijdens jouw werkdag, daar loop jij alleen maar harder van... En Schiphol heeft jou nodig om door te draaien. Win win toch?

Vacatures op Schiphol

Op Schiphol zijn er veel mogelijkheden om te werken. Vul jij graag de brandstof bij? Of liever de maaltijden en artikelen die tijdens de vluchten worden uitgereikt? Denk eens aan het vervoer van (hulpbehoevende) passagiers van de gate naar het vliegtuig, dat moet iemand doen. Ben jij die iemand?

Bekijk al onze vacatures op Schiphol onderstaand, of via deze link en solliciteer! Je kunt ook het formulier hiernaast in vullen en dan kijken we samen naar wat bij het beste bij jou past! Samen tekenen wij jouw toekomst. 

THE SKY IS THE LIMIT. ARE YOU READY FOR TAKE OFF?

VLIEGTUIGTANKER

Voorzie jij die grote vliegtuigen van brandstof? Een jongensdroom, maar het kan echt. In het bezit van rijbewijs CE met geldige Code 95 & ADR?

Word vliegtuigtanker op Schiphol! Je verdient een prima salaris en werkt letterlijk tussen de vliegtuigen. "This is your captain speaking"...

BEKIJK ONZE VACATURES

CATERING CHAUFFEUR

Vind jij het heerlijk om tussen de vliegtuigen te rijden en werk jij het liefst in een internationale omgeving? Ben je ook nog in het bezit van je rijbewijs C?

Word catering chauffeur op Schiphol! Dan ben jij degene de vliegtuigen bevoorraad met maaltijden en artikelen die tijdens de vluchten worden uitgereikt.

BEKIJK ONZE VACATURES

PASSAGIERSASSISTENT

Breng jij de (hulpbehoevende) passagiers met een grote glimlach van gate tot vliegtuig? Ben je in het bezit van je rijbewijs C met geldige Code 95?

Word passagiersassistent op Schiphol! Je geld verdienen in de meest dynamische omgeving van Nederland, mooi toch?

BEKIJK ONZE VACATURES