Home arrow Mijn Consolid

Mijn Consolid

 

 

Welkom op Mijn Consolid

 

Mijn Consolid is essentieel voor jou als flexwerker bij Consolid. Hierin staan alle praktische en nuttige zaken die je helpen in het werken bij en via Consolid.

Je vindt hier informatie over de CAO voor uitzendkrachten, jouw rechtspositie (fasensysteem), ons planningssysteem en kun je een werkbriefje downloaden. 
Daarnaast staat uitgebreid beschreven hoe te handelen bij calamiteiten, wat te doen bij ziekte en een toelichting op de inhoud van je arbeidsovereenkomst.

 

Meer informatie lees je in "Consolid Essentials". Zie de button rechts bovenin.


Je hebt hier tevens de toegang tot ons e-office. Je kunt online direct jouw eigen loonstrook of jaaropgave inzien en zien welke betalingen zijn verricht. Uiteraard kun je deze zo nodig zelf thuis printen. Ook kun je de bij ons vastgelegde persoonlijke gegevens wijzigen, bijvoorbeeld bij een verhuizing of een nieuw e-mailadres.

 

De jaaropgaven 2015 zijn beschikbaar. Je vindt deze bij de loonafrekeningen van 2015 in “Mijn Consolid”.

 

 

Inloggen voor loonstroken en jaaropgave Consolid

 

Hier kun je inloggen met jouw unieke toegangscode. Geen logingegevens? Vraag ze aan via het contactformulier. Meld problemen met de login ook via dit formulier!

 

 

Inloggen

 

 

Wijzigingen in loonspecificaties 2014

In 2014 is de nieuwe wet beperking ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid vangnetters (BeZaVa) geïntroduceerd. Hierdoor komen er een aantal nieuwe premies Eén daarvan is de WGA-flex premie. Deze premie wordt 50% netto doorbelast aan de werknemer, wat inhoudt dat er minder dan één tot enkele euro’s per week van het loon zullen worden ingehouden. Het gaat om een klein bedrag, dat kan variëren per werkmaatschappij. Per heden kun je de inhouding terugzien op de loonspecificatie onder het onderdeel “netto componenten”.
Wil je hier meer over lezen, kijk dan hier (Onderdeel I / artikel 3.18).

 

 

 

Inloggen in planningssysteem van Consolid

Word jij ingepland door de planners van Consolid? Via onderstaande button kun je inloggen op ons planningssysteem, Planbition. 

 

 

 

 

 

Informatieboekje flexkrachten "Consolid Essentials"

In "Consolid Essentials" vind je alle informatie die je nodig hebt om je werkzaamheden professioneel en met plezier te verrichten. Een papieren versie is beschikbaar via je intercedent op één van onze vestigingen.

Download hier "Consolid Essentials"

 

Vaak gestelde vragen

Het antwoord op de meest­gestelde vragen over werken bij Consolid.
Vaak gestelde vragen

Niet tevreden?

Niet tevreden over de gang van zaken bij Consolid? Vul ons contactformulier in en laat het ons weten.
Contactformulier